Відповідно звернень у січні відремонтовано 3 ліфти

  У Жмеринці у багатоквартирних будинках продовжують ремонтувати ліфти відповідно звернень жмеринчан. Жмеринська міська рада виділила з бюджету міста 197 тисяч гривень на ремонт трьох ліфтів за адресою вул. Шекінська, 55 Б (2-й під’їзд), вул. Будівельників, 5 (4 і 5 під’їзди).
     Директор комунального підприємства «Жмеринкакомунсервіс» Святослав Ніколайчук повідомив, що на балансі підприємства всього налічується 22 ліфти, і частина з них потребує заміни, адже деякі встановлювалися ще 25 років тому. «Ми розуміємо, що справність ліфтів – це безпека людей і тому звернулися з проханням виділення коштів до міського голови. Це питання очільником міста було поставлене як одне з пріоритетних, кошти одразу було виділено, роботи розпочалися», – розповідає керівник ЖЕКу Святослав Ніколайчук.
        Ремонт ліфтів із заміною кабін, машинного обладнання та нових дверей здійснило ТОВ «Вінницяліфт». На кожному поверсі та в кабінах розміщено інформацію про виробництво та телефони аварійної служби. Наступні три ліфти, які ремонтуватимуть за кошти міського бюджету, знаходяться за адресою вулиця Соборна, 11 (4, 5 та 6 під’їзди).