Позитивні зміни у Жмеринському ЖЕКу

 

Позитивні зміни в українських ЖЕКах можливі! Головне бажання і натхненна праця! У Жмеринці на Вінниччині вже більше двох років працює інноваційне комунальне підприємство.

    В порівнянні з роботою інших обласних комунальних підприємств, саме у Жмеринці кипить робота над поліпшенням благоустрою в місті.

    Торік наша знімальна група на власні очі побачила, як проходять роботи по заміні вікон у під'їздах, як ремонтують стояки, капітально ремонтуються старі підїзди та замінюються ліфтові шахти. Цього року комунальне підприємство продовжує працювати на користь громади. Тепер до вищеперерахованих робіт додаються послуги по заміні електропроводки у підвалах, закуплено нову техніку для розчистки снігу та прибирання вулиць. Контролює роботу працівників кол-центр, головним завдання якого є вчасно прийняти заявку та отримати зворотній зв'язок про якість надання послуг.

    Протягом останніх двох років завдяки роботі комунального підприємства у Жмеринці значно зріс рівень благоустрою, і це видно неозброєним оком. Але в планах у підприємства ще багато інноваційних впроваджень. На якому рівні може працювати комунальне підприємство, дивіться у нашому сюжеті.